Sameiet Steinsvikskrenten

Velkommen

Sameiets nettside: www.steinsvikskrenten.no oppdateres løpende med nyheter. Sjekk alltid nettsiden før du tar kontakt med styret. Vi etterstreber å holde siden oppdatert til en hver tid – både med ofte stilte spørsmål og nyheter som angår beboere i sameiet.

Styret setter pris på tilbakemelding fra deg dersom du savner info på nettsiden. Bruk kontaktskjema for evt. tilbakemeldinger.

Snakk med oss

Sameiet administreres av et styre bestående av fire personer. Deltakere i styret har forskjellige funksjoner og arbeidsoppgaver. Har du spørsmål eller noe du ønsker å ta opp med oss er det bare å ta kontakt.


KONTAKT STYRET

Sameiet

Sameiet består av 31 seksjoner med tilhørende parkeringsanlegg. Boligene har gode sol forhold, og ligger flott til med utsikt over nærområdet i Råstølen/Steinsviken. Boligene har også  kort gangavstand til Råstølen bybanestopp (ca 500 meter), bussholdeplass og nærbutikk.

Området

Steinsviken er i de senere år blitt et av de mest populære bo-områdene i Fana, pga den gode beliggenheten med kort vei til store arbeidsplasser på Sandsli/Kokstad som er hjemsted for flere tusen arbeidsplasser. Et steinkast fra boligene, ligger også det populære turområdet Siljustøl.

Vedtekter og ordensregler

Her kan du lese siste vedtatte versjon av vedtekter og ordensregler:


VEDTEKTER OG ORDENSREGLER

Selvbetjening​

Snarveier til våre selvbetjeningsløsninger

Nøkkelbestilling

Bestill systemnøkkel.


Les mer

Elbil & lading

Ladestasjon i garasjen


Les mer

Garasje og Parkering

Informasjon om parkering i Sameiet.


Les mer

Postkasse skilt

Her kan du bestille postkasseskilt.


Les mer

Forsikring

Meld om skader på uteområder eller i egen bolig.


Les mer

Henvendelser

Generelle henvendelser til Sameiet.


Les mer

Siste nytt​

Her finner du informasjon fra styret

Ny nettside

Styret
Nyhet

Velkommen til ny nettside for sameiet Steinsvikskrenten! Her finner du oppdateringer og informasjon fra styret, samt praktisk informasjon om sameiet. Vi håper den nye siden…

Les mer

Mur ved lekeplass

Styret
Nyhet

I referanse til årsmøtet 2019, er det vedtatt å bygge mur rundt lekeplassen i sameie. Oppstart vil være ila. september 2019. Muren vil være ca.…

Les mer

VELKOMMEN TIL DUGNAD 2019

Styret
Nyhet

Vi inviterer beboerne med til å brette opp ermene, og hjelpe oss med hagearbeid, opprydning av felles areal og lignende. Det vil også bli satt ut…

Les mer